keskiviikkona, lokakuuta 05, 2005

5.10.2005 TUUMASTA TOIMEEN

Unohdin tänään katsoa ”Näytetään kieltä” kello 20.00 Tv 1:sellä. Olin ajatellut huoltaa kieltäni aina keskiviikkoisin, kun pari muuta iltaa menee tavalliseen kuntoremonttiin.
Täytyy aloittaa tv:n katsominen ensi viikolla. (Tv:n tuumakoko ei ole tiedossani.)
- Niin sitä aina käy. Saa venytettyä kaikenlaista huoltamista aina vähän liian kauan ja sitten on jo isompi remontti tiedossa. (Tuumaa pienempi uuma.)
- Perheen polkupyörät huollettiin tänään ja talvi saa nyt tulla, mutta sitä ei vaan kuulu ja Suomen värikäs kesä jatkuu ja jatkuu. Luonnonrytmin huoltoväli tuntuu pidemmältä kuin koskaan aiemmin. Kuka on unohtanut kääntää termostaatin pienemmälle. (Polkupyörien tuumakoko ei ole tiedossani.)
- Tänään on myös matkapäivien jälkeinen asioiden huoltopäivä, joka tarkoittaa sitä, että tehtävänä on taas kymmeniä pieniä ja isompia asioita, joita saa siirrettyä ehkä tuuman eteenpäin, mutta ei kuitenkaan valmiiksi asti.
- Luovan työprosessin jälkeen asioiden huoltoväli tuntuu taas kohtuuttoman pitkältä ja olen kasannut tehtäviä odottamaan sitä päivää kun saan ”tämän” työn valmiiksi. Se päivä tuli tänään eikä se ollut kiva olla odottamassa. Nämä pysäyttävät päivät ovat deadlinen jälkitauti, päivät jotka ovat täynnä huoltamista.
- Huominen on samanlainen. Tuuma eteenpäin. Minä muistan taas miksi en pidä matkustamisesta. En siksi, etten pitäisi paikoista, jossa käyn, vaan en pidä matkan jälkeisistä päivistä, jolloin en saa tartuttua mihinkään tarpeeksi tukevasti siirtääkseni sitä pari tuumaa eteenpäin tai tuupattua sen vaikka loppuun asti. (Tuuma on mahtava saavutus.)
Näytöllä on nyt yksi tuuma kirjoitettua tekstiä. Se saa riittää tältä päivältä.
(Jossakin se raja on.)